Skoči na vsebino

Kje naj otrok praznuje rojstni dan? – seznam izvajalcev po Sloveniji

kje-naj-mulc-praznuje-rojstni-dan-seznam-izvajalcev-po-sloveniji

Razmišljate, kakšno rojstnodnevno zabavo pripraviti letos? Bi otroku priredili pustolovščino ali morda aktiven rojstni dan s športnimi aktivnostmi? Če vaš otrok obožuje živali, bi mu morda najbolj ugajalo, da torto poje skupaj z njimi. Ali pa bi letos praznoval kar pod zemljo?

V spodnjem članku boste našli seznam izvajalcev po Sloveniji, kjer zagotovo najdete pravega, da osrečite svojega otroka in njegove prijatelje na njihov poseben dan.

Igralnice

Otroške igralnice so idealne za mlajše otroke in za praznovanje v slabem vremenu. Če se odločate za rojstni dan v igralnici, priporočamo, da preberete članek, ki opozarja, na kaj vse morate pomisliti pri organizaciji.

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Ste vedeli, da veliko muzejev in gledališč po Sloveniji organizira poučne rojstnodnevne zabave? Spodaj najdete veliko predlogov za malo drugačno rojstnodnevno rajanje.

Pustolovsko obarvani rojstni dnevi

Poženite otrokom adrenalin po telesu in jim organizirajte rojstni dan v enem izmed pustolovskih parkov ali kar pod zemljo.

Športno obarvani rojstni dnevi

Šport in igra sta vedno dobra kombinacija za dober žur. V Sloveniji najdete veliko ponudnikov, ki organizirajo raznolike športne aktivnosti za vašega mulca.

Za rojstne dneve lahko pokličete tudi bližnje gasilske domove ali lovske hiše za najem prostora. Veliko turističnih kmetij po Sloveniji ponuja organizacijo otroških zabav. Pozimi lahko mulcu organizirate zabavo na drsališču – nekaj idej najdete v tem članku.

Pri vseh izvajalcih rojstnih dni preverite priporočljivo starost otrok – običajno med 4. in 13. letom – ter maksimalno število otrok na praznovanju.

Želimo vam, da se vaš mulc kar najbolje zabava na svojem rojstnem dnevu. Če pa imate kakšen predlog, ga prosim napišite spodaj v komentarje ali pa nam pišite na info@raptas.si.

Ljubljana in okolica

Igralnice:

Tematsko obarvani rojstni dnevi:

Pustolovsko obarvani:

Paintball Ljubljana

Športno obarvani

Zabava z živalmi

Ajdovščina

Hrastnik

Lesce, Bled, Bohinj, Jesenice

 Lesce

 Bled

Jesenice

Celje in okolica

Igralnica

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Zabava z živalmi

Koper in okolica

Maribor in okolica

Igralnice

Športno obarvani rojstni dnevi

Tematsko obarvani rojstni dnevi

Druženje z živalmi

Mozirje

Murska sobota z okolico

Nazarje

Nova Gorica

Novo mesto

 Ptuj

Postojna

Ravne na Koroškem

  • Čukov svet, Ravne na Koroškem (tematska in športno obarvana praznovanja, tudi na prostem)

Sevnica

  • Mini kraljestvo (Nerf RD, zabava z napihljivimi igrali, paintball, umetniška zabava, indijanski rojstni dan)

Škofja loka in Kranj ter okolica

Podčetrtek

  • Dežela pravljic in domišljije, KOČA PRI ČAROVNICI (tematsko obarvani)

Velenje

Kjerkoli v Sloveniji:

Za izvajalce:

Vse izvajalce rojstnih dni obveščamo, da želimo, da ta seznam možnosti, kje otroci lahko praznujejo rojstni dan, postane največji vodič z lokacijami za praznovanje otroškega rojstnega dne. Verjamemo, da še nismo zajeli vseh, ki znajo organizirati super zabavo. Redno bomo vključili vse dodatne predloge v ta članek, zato nam jih prosim pošljite na info@raptas.si ali pa jih dopišite pod ta članek v prostor za komentarje.

Objava v rubriki “Otroška zabava meseca” je plačljiva in se šteje za oglasno sporočilo. Za več informacij in ponudbo pišite na info@raptas.si.

Podatke smo zbrali iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.